(29.9.2015) DBC Suomi: Terveystalo keskittää ja laajentaa palveluita Jyväskylässä - muutoksen myötä fysioterapia-palvelut DBC:lle

Suomeksi

Terveystalo ja DBC Klinikka Jyväskylä

Terveystalo keskittää ja laajentaa palveluita Jyväskylässä
- muutoksen myötä fysioterapia-palvelut DBC:lle

 

Terveystalo keskittää syksyllä kaikki lääkärikeskus-sairaalan palvelut Jyväskylässä Väinönkatu 9:ään. Remontin jälkeen lääkärikeskus-sairaala palvelee asiakkaita niin sairaala-, vastaanotto-, kuvantamis- ja laboratoriopalveluissa. Terveystalon fysioterapia-palvelut siirtyvät DBC Klinikan tuotettaviksi Väinönkatu 30:een remontoitaviin tiloihin. Fertinovan hedelmällisyyshoidot siirtyvät myös Väinönkatu 30 -kiinteistöön.

 

Muutoksen myötä Terveystalon viisi työsuh­teista fysioterapeuttia siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä liikkeenluovutuksella DBC:lle. Asiakkaiden kannalta muutoksella ei ole vaikutusta työfysioterapiaan tai leikkaustoimintaan liittyvään fysioterapiaan, jotka jatkossakin tuotetaan Terveystalon omissa tiloissa Terveystalon prosessien mukaisesti.

 

Liikkeenluovutus on tarkoitus saattaa päätökseen 1.10.2015 mennessä, jonka jälkeen Terveystalo voi aloittaa remonttityöt Väinönkatu 9:ssä. Uusitun lääkärikeskus-sairaalan on tarkoitus olla valmis syksyllä 2015.

 

  • Terveystalo tarvitsee yhtenäisen tilan Jyväskylässä rakentaakseen paremmin asiakkaita palvelevan lääkärikeskus-sairaalan. Uudet yhtenäiset tilat mahdollistavat asiakkaille paitsi laajemmat palvelut myös yhtenäisen hoitopolun ja saumattoman asiakaspalvelun. Muutos tukee kehittämis- ja kasvumahdollisuuksiamme Jyväskylässä sekä tavoitteitamme laajentua mm. hammaslääketieteen puolelle. Fysioterapiapalveluiden siirtyminen uusiin remontoitaviin tiloihin Väinönkatu 30:ssa takaa fysioterapialle paremmat kasvumahdollisuudet, perustelee muutosta Keski- ja Itä-Suomen alueen liiketoimintajohtaja Pekka Manninen.

  • DBC on meille luotettava kumppani, jonka kanssa olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Keski- ja Itä-Suomen alueella. Fysioterapia pysyy jatkossakin kiinteänä osana hoitoketjua, jatkaa Manninen.

     

  • Terveystalo on meille tuttu kumppani ja teemme mielellämme alueella laajempaa yhteistyötä Terveystalon kanssa. Uskomme, että meillä on laajaa fysioterapia-osaamista ja näkemystä sen kehittämisestä sekä hyvä valtakunnallinen verkosto meille siirtyvien fysioterapeuttien tueksi, kommentoi toimitusjohtaja Vesa Puustinen DBC Klinikasta.

 

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityis­henkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2014 oli yhteensä 72,8 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 15 miljoonaa euroa. Terveystalo on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. www.terveystalo.com

 

Suomessa vuonna 1997 perustettu DBC on maailman ensimmäinen fysioterapian ja kuntoutuksen aidosti kansainvälinen palveluketju. Ketjuun kuuluu klinikoita 22 eri maassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Afrikassa. Konsernin emoyhtiö on suomalainen DBC International Oy. DBC Klinikka tarjoaa fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja Suomessa 31 toimipaikassa 23 paikkakunnalla. www.dbcklinikka.fi

Näytä kaikki uutiset
Powered by Soketti CMS Lite